TAP-koret synger en smuk samling af klassisk julemusik, dels kendte og elskede danske julesange, dels engelske Christmas Carols. Desuden præsenteres nogle romantiske musikstykker, bl.a. "Panis Angelicus" og Fauré's "Cantique de Jean Racine".
Koncerten indeholder også solistiske indslag v/ sopranen Maria Hanke - ex. "Laudamus Te" fra Mozarts messe i C-mol.

Som akkompagnatør medvirker organist Dan Kær Nielsen. Uddannet pianist, kirkemusiker og orgelsolist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Debut 2007. Studier i Paris med fordybelse i fransk orgelmusik. Dan har optrådt som pianist, organist og dirigent i såvel Danmark som en række andre europæiske lande. Har desuden spillet direkte i radioens P2. Organist i Ordrup Kirke fra 2010. Orgellærer på Sjællands Kirkemusikskole.

Operasangeren Maria Hanke er uddannet klassisk sanger og sangpædagog fra Conservatorium van Amsterdam og fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har optrådt og undervist utallige gange i Danmark, Europa og i USA, har bl. a. undervist på Statens Teaterskole, og på Det Jyske Musikkonservatorium, underviser i stemme- og performancetræning. Holder p.t. workshops om "Operaens Kvinder".

TAP-koret er et københavnsk blandet voksent amatørkor, som beskæftiger sig med klassisk musik. 'TAP' står for Teknisk og Administrativt Personale ved Københavns Universitet - i dag er der også andre medlemmer i koret. Koret synger bl.a. større værker: ex. Haydn-messer, Puccini, samarbejder gerne med andre kor, ligesom koret også har optrådt i udlandet.
TAP-koret dirigeres af korleder og musikpædagog Bente Hanke.

Vi øver til daglig på Musikvidenskabeligt Institut, Klerkegade 2, København. Såfremt du har interesse i korsang, er du velkommen til at træffe os om mandagen kl.17-19. Så kan du se, om det er noget for dig. Kontakt korlederen på tlf  44977791  eller  bentehanke@mail.dk
Make a Free Website with Yola.